Hulp bij schulden

U merkt dat u in de problemen aan het komen bent. Er is nog geen sprake van echte problematische schulden, eerder zou je spreken van betalingsachterstanden. Het is van groot belang om snel te handelen voordat betalingsachterstanden alsnog schulden worden.

U zit in de schulden, maar heeft u geen idee hoe u hier weer uit gaat komen? Wij regelen het voor u.  Wij brengen wij uw schulden in kaart en zorgen dat u zo veel als mogelijk aan de voorwaarden voor schuldhulpverlening voldoet.

Een openbare verkoop van uw spullen, een dreigende afsluiting van water of elektriciteit, of nog erger... een dreigende ontruiming van uw woning. In dergelijke gevallen moet direct actie ondernomen worden. Wachten is geen optie!

Neem contact met ons op en we plannen zo spoedig mogelijk een afspraak met u in waarin we alle (on)mogelijkheden met u doornemen en bespreken wat wij voor u kunnen doen.

Omdat wij gelijk ook budgetbeheer extra opstarten zullen de vaste lasten op het daadwerkelijke moment van aanmelding voor schuldhulpverlening al enige maanden tijdig zijn voldaan. Dit is uiteraard zeer positief voor uw schuldsanering. U heeft dus een grotere kans van slagen.

SAMEN LOSSEN WIJ HET OP!

<---- terug